autobuze-pericol public!

cred ca stiti fiecare cum e sa pierzi autobuzul, nu? dar banuiesc ca cel mai bine stiti cum e sa pierzi autobuzul, chiar din fata nasului tau!
din pacate, ni se intampla tuturor, si din pacate mie mi se intampla asta, in ultimul timp, destul de des. nu ca m-as plange. asta e viata. dar macar soferul acela ar putea sa nu mai fie atat de tafnos cand bati cuminte in geamul de la usa lui si ti-ar putea deschide. pentru ca atunci tu n-ai mai intazia la scoala/munca/intalnire. si atunci nu ti-ai mai auzi tu injuraturi. defapt, nici tu, nici soferul. impusca doi iepuri dintr-un foc. e foarte simplu.
dar nu, tu, trebuie sa fii gata in orice clipa sa fugi ca la 100 de metri plat printre oameni, ca sa ajungi in fata autobuzului, iar acel drac de la volan, parca intentionat, iti inchide usile in nas. poftim cultura!
si mai zici sa nu-l injuri. cand ii vezi cum se uita in oglinda retrovizoare si-ti mai face si cu mana! iar atunci tu vrei sa-l saluti inapoi, cu degetul din mijloc de data asta, dar te abtii frumos, pentru ca doar de, esti in mijlocul orasului.
injuri in sinea ta si o iei pe jos, intr-un final.
si ce e cel mai nasol: tot esti injurat ca ai intarziat!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu