cadoul perfect

e atat de greu sa gasesti cadoul perfect! nu-i asa? daaaa. in totdeauna a fost si in totdeauna va fi foarte greu sa ne decidem ce sa-i luam unei fete sau unui baiat. si sa ii si placa!
daca noi, fetele, credem ca este putin mai usor sa gasim cadoul perfect pentru o fata, ei bine, aceasta afirmatie nu mai este valabila si in cazul in care trebuie sa cumparam un cadou pentru un tip.
este ataaaaat de dificil sa gasim ceva care intradevar sa-i placa. chiar daca il cunosti numai ca si amic sau e prietenul tau, cu siguranta va fi tipul-cel-mai-dragut-de-pe-planeta si va spune ca ii place foarte mult cadoul. dar noi ne dam cu usurinta seama cand nu-i place si o zice numai ca sa ne simtim noi bine.
e complicat si la alegerea unui tricou, spre exemplu. nu stii ce marime are. bine, sa zicem ca o data cand il strangi in brate ii intorci eicheta si vezi ce numar are. dar dupa aceea vine marea intrebare: ii plac tricourile stranse pe corp sau mai largi? ii place sa fie pe gat, mai larg sau in V? si daca sa zicem ii nimeresti toate aceste gusturi, nu stii ce culoare culoare prefera. si tot asa.
si, daca stau bine sa ma gandesc, daca pentru noi este foarte complicat si greu sa gasim un cadou pentru un baiat, cred ca lor le este si mai greu decat noua.
adica, sa zicem ca vrea sa ii ia tipei un colier. trebuie sa se gandeasca la atatea chestii! sa fie din ceramica, sa fie din argint sau aur? sa fie mai mare sau sa fie mai mic? sa aibe o singura culoare sau mai multe? daca e o singura culoare care sa fie aceea? si tot asa.
deci, in concluzie, niciodata nu e usor. dar, in totdeauna zambetul pe fata, un "multumesc" plin de sinceritate si un pupic il va face pe cel care da cadoul sa fie mai usurat ca ti-a facut un cadou frumos. si ca iti place. chiar daca uneori nu e asa. dar asta nu va stii celalalt niciodata..

2 comentarii:

Dagna spunea...

heey!! si eu am scris o postare :"sunt nebuna si se ia " ! :)) asta e putin mai grav decat aiurita ,nu ?

Lora spunea...

nu cred ca-i (chiar) asa de grav! hi hi :P

Trimiteți un comentariu