nu totul se cumpara!


zi de zi trecem pe langa oameni pe care nu-i cunoastem, pe langa cladiri si parcuri pe care le stim atat de bine, dar niciodata nu ne-am intrebat de ce nu ridicam, macar pentru o fractiune de secunda capul din pamant si sa ne uitam in stanga si in dreapta.
mii de oameni merg incruntati pe strada, isi vad de drumul lor, studiind atenti pantofii murdari sau plasa care se balangane usor pe langa ei..

nici unul nu are timp sa ridice barbia si sa se uite usor in dreapta, cum o pisica isi cara puiul in gura sau cum un copil mic incearca sa prinda porumbelul, nestiind si neintelegand ca acesta zboara oricum si ca nu-l va prinde niciodata.
decat sa ne ingrijoreze totul din jurul nostru si sa ne gandim mereu la cate ceva, mai bine ridicam privirea pentru o secunda la cer si ne lasam purtati de razele soarelui tarziu de toamna. atunci vom intelege ce inseamna viata, libertatea, fericirea, dragostea..

"fericirea nu sta in lucruri .. ci in noi!"

.. si ea nu consta in lucruri mari, ci in lucruri mici..
facute cu suflet :x

1 comentarii:

Zâna spunea...

mereu ma trezesc zambind pe strada,pentru ca obisnuiesc sa ma uit in jurul meu,niciodata nu ascult,pentru ca am muzica mea in casti,dar de vazut vad!pentru ca un zambet strain iti insenineaza ziua,si zambetul tau la randul lui poate face acelasi lucru!

Trimiteți un comentariu